Radicalor
Destelbergen - Over Radicalor

Dendermondesteenweg 351
9070 Destelbergen

09 228 32 92
09 228 42 66
     

Installatie, onderhoud en herstelling van sanitair

Bent u bezig met een badkamerrenovatie? Of heeft u een loodgieter nodig? Bij Radicalor bent u in elk geval aan het juiste adres. Al sinds 1983 zijn wij een gevestigde waarde in deze sector. Wij zijn voornamelijk werkzaam in en rond Destelbergen en Gent. Vertrouw op onze ervaring en expertise en contacteer ons telefonisch of via het invulformulier.

 

Plaatsen en onderhouden van sanitaire installaties

 

Wij zorgen dat uw sanitaire artikelen tot in de puntjes geïnstalleerd worden. Zo plaatsen wij onder meer uw boiler, bad, douche, toilet en wastafel. U kunt bij ons rekenen op een piekfijne afwerking, wat u ook voor ogen heeft. Bovendien staan wij in voor het onderhouden en herstellen van al uw sanitaire installaties. U kunt bij ons eveneens terecht voor advies bij de aankoop of voor het onderhoud van uw sanitair.

 

Uw loodgieter van dienst

 

Ook als loodgieter kunt u ons inschakelen. Van een lekkende kraan tot een verstopt toilet: wij zorgen dat alles terug werkt zoals het hoort. Wij hebben uitgebreide ervaring met diverse situaties: u bent dus zeker van een uitstekende oplossing voor alle problemen.

 

Neem contact op met Radicalor

 

Laat uw sanitaire werken in de omgeving van Destelbergen en Gent over aan het vakmanschap van Radicalor: bel ons vandaag nog of vul het contactformulier in voor meer informatie of advies. Wij staan garant voor kwalitatieve werken van alle formaten.